blomsterpill

Blomsterpill med Hanna Wendelbo 2017

Blomsterpill som kreativ katalysator!
Inspirationskväll 22 maj 2017, Landskrona

När du blomsterpillar aktiverar du alla dina sinnen, inte mist känseln, lukten och synen. Sinnen som vi mår bra av att träna upp! Nu kan du delta i en kreativ workshop tillsammans med Hanna Wendelbo. Kvällen inleds med en inspirationsföreläsning, lite mat och dryck innan det är dags för det praktiska blomsterpillandet, där du skapar din unika blomstertavla och samtidigt får en rejäl inspirationsboost. Kvällens mat presenteras av matkreatör Susanna Bill, som driver Susannas mat i Malmö. Blomsterpillande passar bra att dokumenteras på bild och Hanna ger dig tips om appar som gör dina bilder ännu mer magiska. Ta med egen smartphone eller kamera. 

Tid: måndag 22 maj, kl. 18.30–21.30 (Välkommen in till Skumpa & Spalje från kl. 18)
Plats: Landskrona gamla station, med start hos Skumpa & Spalje innan vi fortsätter in till Hemslöjden i Skåne.
Kostnad: 595 kr, inkl. material och något lätt att äta.
Anmälan: Föranmälan krävs, och görs på länken nedan senast 8 april. Antal platser är begränsat. 

OBS KVÄLLEN ÄR NU FULLBOKAD!

Anmäl dig här

Hanna Wendlebo-Hansson är en välkänd mönsterformgivare med mer än 17 års erfarenhet från tapetbranschen. Sedan 2016 driver hon sin egen designstudio med både produkter och konsultverksamhet. Hanna och har även ett populärt Instagram-konto med drygt 30.000 följare där hon sprider kreativitet genom att berätta om blomster och skapandets kraft. Läs om Hanna hannawendelbo.com och på instagram @hannawendelbo

Susanna Bill: Skönhet finns i blommor och alla de uttryck som blommorna skapar. Skönhet finns även i mat och det får ni er till livs av Susanna Bill. Susannas mat är spännande och smakrik.  I säsong och med en tydlig vegetarisk touch blir den ett perfekt komplement till kvällens upplevelse. Är du nyfiken, kolla in susannskok.se eller instagram @susannaskok. 

Välkommen till gamla stationsområdet i Landskrona! Här hittar du numera kreativa verksamheter. Förutom södra Sveriges enda hemslöjdsbutik hittar du i det gamla godsmagasinet inredningsbutiken Skumpa & Spalje (bl.a utnämnd som årets butik av Magasinet Skåne 2014). Skumpa & spalje är en butik med härlig atmosfär som erbjuder blommor, inredning och kläder. 

Blomsterpill