Projektledare sökes!

Vi söker projektledare till treårigt projekt med fokus på barn.

”Hör och Gör” är ett flerårigt utvecklingsprojekt med inriktning barn 6 – 12 år. Hemslöjdskonsulenter och utvecklare av hemslöjd i Skåne, Blekinge, Halland, Kronoberg, Kalmar och Jönköping driver projektet gemensamt.

Syftet med projektet är att utifrån berättelser inspirera barn till eget skapande genom slöjd. Konceptet ska vara flexibelt för att kunna fungera i olika miljöer och till barn med olika förutsättningar. 

Vi söker en projektledare som kan samordna och koordinera projektet ”Hör och Gör” när det genomförs i södra Sverige. Vi ska ta fram berättelser, ordna med miljöskapande rekvisita och lämpliga material- och verktygslådor. Metoder ska utvecklas och handledare utbildas.

Vi vill att du snabbt kommer in i arbetet och kan jobba självständigt. Du kommer att möta många glada barn och pedagoger över ett stort område. Givetvis ska du inte göra allt arbete själv, det är många inblandade, men för dig kan det ändå innebära att du behöver jobba både operativt och strategiskt. Till din hjälp kommer du att ha en grupp erfarna hemslöjdskonsulenter och utvecklare av hemslöjd i de olika länen. Dessutom ska du ha kontakt med författare och slöjdhandledare. Det blir mycket mejl, telefonsamtal, resor och möten. Därför är det en förutsättning att du har har körkort och tillgång till bil. Kvälls- och helgarbete förekommer, precis som för alla andra i projektet. Som du förstår är det viktigt att du kan samarbeta och kommunicera med alla dina medarbetare.

Det är en projektanställning på 50%. Provanställning tillämpas. Arbetsgivare är Skånes Hemslöjdsförbund med kontor i Landskrona.

Intervjuer och urval sker under våren 2018, så vi behöver din ansökan senast måndagen 26 februari. Ange löneanspråk i ansökan.

Mer information kan du få av:

Kalle Forss, Länshemslöjdskonsulent
Skånes Hemslöjdsförbund
Landskrona gamla Stationshus
Österleden 10
261 35 Landskrona

070-269 99 85
kalle.forss@hemslojd.org 

Hit kan du också skicka din ansökan.

Täljbild