#delakorgar med Zoom

Gillar du korgar? Har du en korg hemma som du tycker mycket om eller har du något särskilt minne förknippat med korgar? Vill du dela med dig av detta?

Vi på Hemslöjden i Skåne arbetar just nu med ett filmprojekt där vi vill fånga och dokumentera korgens användning och betydelse idag. Vi arrangerar därför en Zoomträff där alla som deltar i träffen, får en stund var för att berättar om sin korg och dela med sig av sina tankar. Samtalet leds av hemslöjdskonsulenterna Kalle Forss och Sofia Månsson.

Hela samtalet filmas och berättelserna kommer att användas i filmprojektet.#delakorgar är ett filmprojekt och en utställning och kommer att visas på Hemslöjden i Skåne, Landskrona 11 september-13 november 2021. Utställningen består utöver filmen av inlämnade korgar från hela Sverige. Såväl korgarna som filmen kommer även att visas på nätet.

Tid: onsdag 26 maj, kl. 18-19
Plats: Zoom
Anmälan: träffen är kostnadsfri men anmälan krävs. Anmäl dig via mail till sofia.mansson@hemslojd.org
Så funkar det: Vid anmälan får du en länk till mötet. Du behöver ha tillgång till en dator, smartphone eller surfplatta samt tillgång till relativt god internetuppkoppling under hela träffen. Du är välkommen att delta oavsett var i landet du bor. Antalet deltagare är begränsat till 10 personer. Först till kvarn.

Varmt välkommen att dela korgar med oss hälsar
Kalle Forss och Sofia Månsson hemslöjdskonsulenter i Skåne

kalle.forss@hemslojd.org
sofia.mansson@hemslojd.org