Korgfest med internationellt korgseminarium 

Två dagar om korgslöjd på Hemslöjden i Skåne, Landskrona eller online via länk för korgslöjdare och övriga intresserade av korgslöjd och traditionellt hantverk. 

Dag ett är en ett offline event som hålls i Hemslöjden i Skånes lokaler i Landskrona. En eftermiddag och kväll med demonstrationer, work-shops, mingel och erfarenhetsutbyte. (begränsat antal platser). På kvällen serveras mat och dryck. 

Dag två är seminariedagen och här ges även möjligheten att delta antigen på plats i Landskrona (begränsat antal platser) eller digitalt via länk. En heldag med föreläsningar om korgtraditioner, förhållanden för hantverkare och exempel på hur olika Europeiska länder och organisationer arbetar kring främjande av korgslöjd. Alla presentationer kommer att hållas på engelska.

Anmälan öppnar inom kort. Du kan delta en av dagarna eller båda.

Söndag 29 september, Korgfest på Hemslöjden i Skåne, Landskrona 

13-18 mingel, slöjdande, demonstrationer samt workshop. 15.00 fika serveras
19.00- ca 21.00 Hygge med mat (samt dryck till självkostnadspris)

Måndag 30 september, Internationellt korgseminarium på Hemslöjden i Skåne, Landskrona eller via Zoom

Kl. 9-17 föreläsningar om: Korgtraditioner i Sverige, organisationer, immateriellt kulturarv, affärsverksamhet, utbildningsmöjligheter, korgaktiviteter utblickar och tendenser. Föreläsningarna kommer att hållas på engelska. För program och anmälan läs mer här